Ströbröd glutenfritt
500g art: 273821
Detta glutenfria ströbröd passar perfekt för att exempelvis dryga ut färsen eller bullarna med. Extra bra med glutenfritt för att kunna tilltala fler gäster men samtidigt är det ingen större skillnad i smak. Används till panering, till köttbullar, till vissa potatisrätter, till sockerkaksformar för att smeten inte ska fastna och även som ingrediens i vissa bakverk m.m.
-
Ingredienser
Majs, socker, ris, salt emulgeringsmedel (solroslecithin).
Allergener: kan innehålla spår av SOJA.
-
Näringsinnehåll (per 100g)
-
Energi
1598.0kJ
-
Energi
377.0kcal
-
Fett
1.2g
-
- Varav mättat fett
0.5g
-
Kolhydrat
82.0g
-
- Varav sockerarter
5.0g
-
Protein
8.0g
-
Salt
1.8g
-
På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.