Misosoppa

Misosoppa

Misosoppa är en proteinrik, mycket lättlagad buljongsoppa gjord på sojabönor, ris och sjögräs. Det är en basvara i det japanska köket och äts både till vardags och till fest. Japanerna själva använder den även som smaksättning i andra rätter.

  • Ingredienser

    Ingredienser: Misopasta (97%): ((SOJABÖNSPASTA/ SOYABØNNEPASTA/PASTE) vatten/vand, SOJABÖNOR/SOYABØNNER, ris, salt), vatten/vand/vann, socker/sucker, salt, alkohol, algextrakt/algeekstrakt (algextrakt/algeekstrakt, sötningsmedel/sødemiddel (maltitolsirap/sorbitolsirap), alkohol, salt, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (xantangummi)), jästextrak/gær-/gjærekstrakt). Torkad garnering/garnityr (3%): (Torkat/tørret sjögräs/tang, torkad/tørret salladslök/forårsløg/vårløk).

  • Näringsinnehåll (per 100g)

    • Energi 670 kj
    • Energi 160 kcal
    • Fett 4,6 g
    • Varav mättat fett 0,6 g
    • Kolhydrat 20,7 g
    • Varav sockerarter 17,3 g
    • Protein 8,9 g
    • Salt 11,6 g
  • 1 Allergener

    • Sojabönor Ja

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Frågor?