Sojasås Japansk 150ml
Japansk soja är en smakrik, ljus soja. Naturligt framställd av soja och vete. Används till kött och fisk, i marinader, såser och dressingar. Används även för att doppa sushi i, men aldrig för att smaksätta ris.
-
Ingredienser
Vatten, avfettade SOJABÖNOR (14%), rostat VETE, salt, alkohol.
Kan även innehålla jordnötter och nötter.
-
Näringsinnehåll (per 100g)
-
Energi
263 kj
-
Energi
61 kcal
-
Fett
0,5 g
-
Varav mättat fett
0,1 g
-
Kolhydrat
6,5 g
-
Varav sockerarter
0,5 g
-
Protein
8,7 g
-
Salt
15,5 g
-
4
Allergener
-
Nötter (eng: tree nuts)
spår av
-
Jordnötter
spår av
-
Spannmål som innehåller gluten
Ja
-
Sojabönor
Ja
På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.