Texas Tailgate Burger
Forma färsen till runda burgare och tryck dem ganska hårt. Låt stå!
Blanda samman osten med BBQ-såsen, smaka av och låt vila.
Stek löken mjuk i lite smör och låt även den stå.
Stek eller grilla burgaren till önskad stekgrad, salta och peppra. (Vi rekommenderar medium). Sista minuten klicka på ost/BBQ röran.
Rosta brödet lätt.
Bygg bottenbrödet, sedan löken, gurkan och slutligen chipsen. Lägg burgaren ovanpå chipsen och toppa med isberg och de 2 jalapenosvarianterna. Stick ett burgersvärd genom skönheten.
Servera med Heinz Majjo och ketchup som swirlats i en skål vid sidan om. (279 089/90-279 067).
-
Ingredienser
-
2 kg
högrevsfärs 20% alt Salomon Homestyle Burger
-
4 st
silverlök, tunt skivad
-
4 dl
riven ost med mycket smak, ex Västerbotten
-
10 st
Sweet Baby Ray´s Hickory BBQ Sauce (217 871)
-
10 st
Salomon Brioche Bun (213 058)
-
250g
Kühne Sandwich Gurken (224 110)
-
200g
isbergssallad, fint strimlad
-
150g
Kettle Black Pepper Chips (276 710)
-
200g
El Paradiso Nachosliced Jalapenos (228 510)
-
100g
French´s Crispy Jalapenos (217 601)
-
Falksalt Flingsalt (201 510)
-
svartpeppar från kvarn