Texas Tailgate Burger

Texas Tailgate Burger

Forma färsen till runda burgare och tryck dem ganska hårt. Låt stå!

Blanda samman osten med BBQ-såsen, smaka av och låt vila.

Stek löken mjuk i lite smör och låt även den stå.

Stek eller grilla burgaren till önskad stekgrad, salta och peppra. (Vi rekommenderar medium). Sista minuten klicka på ost/BBQ röran.

Rosta brödet lätt.

Bygg bottenbrödet, sedan löken, gurkan och slutligen chipsen. Lägg burgaren ovanpå chipsen och toppa med isberg och de 2 jalapenosvarianterna. Stick ett burgersvärd genom skönheten. 

Servera med Heinz Majjo och ketchup som swirlats i en skål vid sidan om. (279 089/90-279 067).

10 pers
  • Ingredienser

    • 2 kg högrevsfärs 20% alt Salomon Homestyle Burger
    • 4 st silverlök, tunt skivad
    • 4 dl riven ost med mycket smak, ex Västerbotten
    • 10 st Sweet Baby Ray´s Hickory BBQ Sauce (217 871)
    • 10 st Salomon Brioche Bun (213 058)
    • 250g Kühne Sandwich Gurken (224 110)
    • 200g isbergssallad, fint strimlad
    • 150g Kettle Black Pepper Chips (276 710)
    • 200g El Paradiso Nachosliced Jalapenos (228 510)
    • 100g French´s Crispy Jalapenos (217 601)
    • Falksalt Flingsalt (201 510)
    • svartpeppar från kvarn
Frågor?