Flanked Steak med Chimichurri & Brynt Skocka
Lägg flanksteken i en påse och slå i L&P, låt marinera i kyl i 3 timmar.
Bryn steken i smör och stek till önskad stekningsgrad. Låt vila några minuter innan tranchering.
Blanda samman allt till Chimichurrin,smaka av och låt stå.
Bryn de avrunna skockorna i smör och smaka av.
Servera gärna med tjockt skuren pommes frites. Passar perfekt till!
-
Ingredienser
-
1,7 kg
flankstek av nöt, putsad
-
3 dl
L&P Worchestershire Sauce (279 023)
-
Falksalt och svartpeppar från kvarn
-
Chimichurri
-
4 dl
persilja, finhackad
-
2 dl
Bella Italia Olivolja EKO
-
1 dl
Realemon (253 440)
-
2 st
schalottenlök, finhackad
-
2 st
vitlöksklyftor, finhackad
-
1-2 msk
Blue Dragon Sriracha Sauce (269 901)
-
Falksalt
-
Brynta Skockor
-
1 påse
Paradiso Marinerade Kronärtskockskvartar (241 872)
-
Smör
-
Falksalt och peppar från kvarn