Degüello Smoked Salmon Tartare

Degüello Smoked Salmon Tartare

Blanda samman crème fraiche med olivolja och Realime. Tillsätt koriander, sardeller, kapris och vitlök. Smaka av med spiskummin, salt och pepper.

Vänd ner lax och rödkål och blanda väl.

Arrangera ett stort fat eller enskilda tallrikar med ljummande nachos i botten, sedan tartarröran. Toppa med jalapenos och koriander.

Tips! Ha alltid Cholula i närheten! (217 311/312)

 

10 pers
  • Ingredienser

    • 250g kallrökt fjordlax, fint strimlad
    • 3-4 st Key Sardeller, enstaka filéer mosade med gaffel (221 890)
    • 1-2 st rödlök, snyggt hackad
    • 2 msk Paradiso Kapris Non Pareille, lätt hackad (253 320)
    • 0,5 dl Realime (253 520)
    • 1,5 dl crème fraiche 34%
    • 1 st vitlöksklyfta
    • 60g koriander, färsk och skuren
    • Bella Italia Olivolja EKO
    • Falksalt och svartpeppar från kvarn
    • Spiskummin
    • 1 dl French´s Crispy Jalapenos (217 601)
    • 150g Mission Nachos (228 700)
Frågor?