Beetroot Pocket Quinoa Burger
Ljumma bröden och Nachos hastigt, lägg på bänken.
Stek burgarna i olja på mediumvärme.
Lägg brödet platt. Mellan klockan 3 och 6 lägger du Nachos, jalapenos och dressar med Ranch. Mellan klockan 6 och 9 lägger du sallad och paprika, därefter burgaren och Firecracker Sauce.
Vik över ovandelen, sedan vik mellan nachos ch burgare för en kvartsform.
Servera genast!
Tips! Byt ut jalapenos och Ranch mot ljummad El Paradiso Jalapeno Cheese Sauce (228 282).
-
Ingredienser
-
10 st
Mission Rödbetstortilla 30 cm (228 879)
-
10 st
Hilcona Quinoa- & Chili Burger (890 879)
-
250g
Paradiso Grillad Paprika (241 874)
-
200g
romansallad, fint plockad
-
150g
Mission Nachos (228 700)
-
50g
El Paradiso Nachosliced Jalapenos (228 510)
-
10 msk
Heinz Firecracker (279 114)
-
10 msk
Heinz Creamy Black Pepper Ranch (279 111)
-
Falksalt & svartpeppar från kvarn