Ray´s Burgare Med Limepicklad Lök
Vispa samman smör, BBQ-sås och hotsås till ett kryddsmör.
Blanda färsen försiktigt och smaksätt med salt och peppar. Forma fyra stora burgare och placera en kula kryddsmör mitt i burgaren. Tryck till färsen runt smöret så att det inte läcker ut.
Grilla på hög värme till önskad stekningsgrad. Montera fina burgare på nygrillat bröd. Servera med limpicklad lök.
Limepicklad Lök:
Lägg löken i lime och honung, rör om och låt dra i ca 30 minuter.
-
Ingredienser
-
600g
högrevsfärs
-
salt & svartpeppar
-
Kryddsmör
-
4 msk
smör
-
1 msk
Sweet Baby Ray´s BBQ Sauce, valfri favorit
-
0,5-1 tsk
Cholula Hot Sauce
-
4 st
skivor cheddarost
-
1 msk
Sweet Baby Ray´s BBQ Sauce
-
sallad och grönsaker
-
4 st
goda bröd
-
Limepicklad Lök
-
2 små
rödlökar, skivade
-
2 msk
pressad lime
-
1 msk
flytande honung