Ray´s Burgare Med Limepicklad Lök

Ray´s Burgare Med Limepicklad Lök

Vispa samman smör, BBQ-sås och hotsås till ett kryddsmör.

Blanda färsen försiktigt och smaksätt med salt och peppar. Forma fyra stora burgare och placera en kula kryddsmör mitt i burgaren. Tryck till färsen runt smöret så att det inte läcker ut.

Grilla på hög värme till önskad stekningsgrad. Montera fina burgare på nygrillat bröd. Servera med limpicklad lök.

Limepicklad Lök:

Lägg löken i lime och honung, rör om och låt dra i ca 30 minuter.

4 pers
  • Ingredienser

    • 600g högrevsfärs
    • salt & svartpeppar
    • Kryddsmör
    • 4 msk smör
    • 1 msk Sweet Baby Ray´s BBQ Sauce, valfri favorit
    • 0,5-1 tsk Cholula Hot Sauce
    • 4 st skivor cheddarost
    • 1 msk Sweet Baby Ray´s BBQ Sauce
    • sallad och grönsaker
    • 4 st goda bröd
    • Limepicklad Lök
    • 2 små rödlökar, skivade
    • 2 msk pressad lime
    • 1 msk flytande honung

Relaterade produkter

Frågor?