Poké Bowl Med Grillad Kyckling
Putsa kycklinglåren och marinera dem i marinaden i 30 minuter. Stek kycklingen i ugn, ca 15 minuter i 175 grader, skär därefter upp det i tunna skivor.
Skala, kärna ur och tärna mangon. Skölj och låt rucolan rinna av. Strimla örterna och blanda dem med paprikan. Smula noriarket i små smulor.
Lägg lite ris i botten på en skål och fortsätt med kyckling, grönsaker och tillbehör. Toppa med nori-smulorna och hoisinsås.
-
Ingredienser
-
1 dl
Blue Dragon Japansk Soja
-
0,5 tsk
Blue Dragon Sesamolja
-
1 tsk
pressad lime
-
2 msk
sesamfrön
-
Vispa samman ingredienserna ovan till en marinad.
-
4 dl
tillagat sushiris
-
200g
kycklinglårfilé
-
1 liten
färsk mango
-
1 liten
påse rucola
-
2 dl
edamamebönor utan skida, tillagade
-
2 dl
hackad paprika
-
färska koriander- eller persiljeblad
-
1 ark
Blue Dragon Sushi Nori
-
4 msk
Blue Dragon Sushi Gari
-
4 msk
Blue Dragon Hoisinsås