Grillat lamm med Caesarpotatis
Lägg köttet i en plastpåse, häll på BBQ-oil och marinera ca. 2-3 timmar i kylen. Gör sedan dressingen, lägg alla ingredienserna i en bunke och mixa med stavmixer eller i en kann-mixer. Smaka av med salt, peppar och vinäger. Slå dressingen över potatisen och blanda runt. Grilla köttet till önskad stekningsgrad, låt det vila några minuter innan det skärs upp. Lägg upp på tallrikar, strö lite extra parmesan på potatissalladen och servera direkt.
-
Ingredienser
-
600-800g
lammryggfilé
-
1 dl
Caj P. BBQ-oil Garlic
-
Caj P. Classic bbq-sås
-
Sallad och grönsaker
-
800g
små kokta potatisar
-
1 st
vitlöksklyfta
-
1 st
ägg
-
1,5 tsk
dijonsenap
-
1 msk
vit mild vinäger
-
2 st
sardellfiléer
-
1 tsk
kapris
-
1 dl
riven parmesanost
-
2 dl
rapsolja