Grillat lamm med Caesarpotatis

Grillat lamm med Caesarpotatis

Lägg köttet i en plastpåse, häll på BBQ-oil och marinera ca. 2-3 timmar i kylen. Gör sedan dressingen, lägg alla ingredienserna i en bunke och mixa med stavmixer eller i en kann-mixer. Smaka av med salt, peppar och vinäger. Slå dressingen över potatisen och blanda runt. Grilla köttet till önskad stekningsgrad, låt det vila några minuter innan det skärs upp. Lägg upp på tallrikar, strö lite extra parmesan på potatissalladen och servera direkt.

4 pers
  • Ingredienser

    • 600-800g lammryggfilé
    • 1 dl Caj P. BBQ-oil Garlic
    • Caj P. Classic bbq-sås
    • Sallad och grönsaker
    • 800g små kokta potatisar
    • 1 st vitlöksklyfta
    • 1 st ägg
    • 1,5 tsk dijonsenap
    • 1 msk vit mild vinäger
    • 2 st sardellfiléer
    • 1 tsk kapris
    • 1 dl riven parmesanost
    • 2 dl rapsolja
Frågor?