Biff Med Potatissallad

Biff Med Potatissallad

Lägg köttet i en påse och slå på grilloljan. Låt marinera 1 timme i rumstemperatur. 

Hetta upp olja i en stekpanna och fräs svamp och lök några minuter. Tillsätt alla ingredienser till dressingen och sjud sakta i några minuter. Vänd i potatis och rucola. Smaka av med salt och svartpeppar.

Grilla biffarna på het grill och servera dem med potatissalladen och Aioli.

4 pers
  • Ingredienser

    • 4 st biffar av t ex entrecôte
    • 2 msk Caj P. BBQ Oil, valfri favorit
    • Potatissallad
    • 2 msk rapsolja
    • 300g blandad svamp i bitar
    • 1 dl tunt skivad schalottenlök
    • 800g små kokta färskpotatisar, delade
    • 50g rucolasallad
    • Dressing
    • 1 msk riven ingefära
    • 1 msk riven vitlök
    • 1 tsk finhackad röd chili
    • 1 msk finhackad persilja
    • 2 msk pressad lime
    • 2 msk pressad citron
    • 1 msk råsocker

Relaterade produkter

Frågor?