Biff Med Potatissallad
Lägg köttet i en påse och slå på grilloljan. Låt marinera 1 timme i rumstemperatur.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs svamp och lök några minuter. Tillsätt alla ingredienser till dressingen och sjud sakta i några minuter. Vänd i potatis och rucola. Smaka av med salt och svartpeppar.
Grilla biffarna på het grill och servera dem med potatissalladen och Aioli.
-
Ingredienser
-
4 st
biffar av t ex entrecôte
-
2 msk
Caj P. BBQ Oil, valfri favorit
-
Potatissallad
-
2 msk
rapsolja
-
300g
blandad svamp i bitar
-
1 dl
tunt skivad schalottenlök
-
800g
små kokta färskpotatisar, delade
-
50g
rucolasallad
-
Dressing
-
1 msk
riven ingefära
-
1 msk
riven vitlök
-
1 tsk
finhackad röd chili
-
1 msk
finhackad persilja
-
2 msk
pressad lime
-
2 msk
pressad citron
-
1 msk
råsocker