Oktober 2017

Inköpschef/DemandPlanner

Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss på Haugen-Gruppen och berika matkulturen i Sverige!

Som Inköpschef ansvarar du för att säkerställa ett optimalt flöde av varor och leveranser samt att bidra till att vidareutveckla inköpsorganisationen. I vardagen bidrar du och vårt erfarna team med att bygga goda långsiktiga relationer för att säkerställa det goda flytet i våra flöden. 

Ditt team består av tre erfarna inköpare. Utöver att vara vår inköpskoordinator mellan affärsområdena Food Service och Retail, ansvarar du för prognosprocessen som du operativt arbetar med. Operativt arbetar du även med inköp från några av våra leverantörer. 

Hos oss skapar vi ett efterfrågat sortiment och styr våra inköp baserat på vår affärsidé ”vi berikar matkulturen i Sverige”.

Dina erfarenheter

För att lyckas i denna roll har du:

  • en gedigen och relevant erfarenhet av inköp- och logistikprocesser, gärna från detaljhandeln
  • förmåga att skapa ett effektivt team, där ni tillsammans bidrar till er och bolagets utveckling
  • en universitetsexamen inom Inköp/Logistik eller Ekonomi
  • starka analytiska färdigheter med ett problemlösande tillvägagångssätt
  • förmåga att arbeta med ett helhetsperspektiv, genom hela processen från leverantör till kund, samt förmågan att se detaljer
  • goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
  • gedigen Excelvana, där du bygger rapporter från affärssystem
  • förståelse för händelser och kan se samband i affärssystem
  • förmåga att skapa långsiktiga relationer och arbeta genom andra människor för att skapa goda resultat

Dina egenskaper

Som person motiveras du av problemlösning och att skapa effektiva flöden. Genom de relevanta prognoser och nyckeltal som du tar fram, gör du grundliga analyser. Du är övertygad om analysen du kommer med, även när du ifrågasätts, men är fortfarande flexibel och öppen för ytterligare input. 

Du har god förmåga att prioritera och förenkla komplexa problem, som du dessutom kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har en positiv attityd och du letar alltid efter sätt att förbättra verksamheten och uppnår resultat tillsammans med andra. Du har god kulturförståelse och andra beskriver dig som diplomatisk.

Det som räknas hos oss är att få saker att hända. Hos oss är det nära till beslut och varje medarbetare tar ansvar och bidrar till att anta utmaningarna och uppnå goda resultat. Du kommer att arbeta i en miljö där dina idéer hörs, där det finns möjlighet att lära sig nya färdigheter och där målet alltid är att "berika matkulturen i Sverige". 

Vi arbetar med internationellt välkända och starka varumärken som alla kan relatera till.

Kontakta oss
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Vik, HR Manager, 0730-499 101. 

Sista ansökningsdatum är 29 oktober, urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan dess. Ansök därför snarast med CV och personligt brev till: HR@Haugen-Gruppen.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!